Caz cutremurator: alte fete se joaca cu papusile, dar ea a ramas insarcinata si a devenit mama la doar 12 ani! E incredibil ce a facut copila dupa ce a nascut

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:21

Cazul de mai jos a starnit controverse si a impresionat intreaga comunitate a unui orasel din Marea Britanie.

In mod normal, la varsta copilariei, cei mici ar trebui sa se bucure de viata si sa fie lipsiti de griji. Insa o fetita de doar 12 ani a luat viata in piept si a devenit mamica in urma cu doar cateva saptamani. Totul este cu atat mai socant cu cat tatal este vecin de bloc si are aceeasi varsta.

Desi initial au fost devastati de veste, parintii au decis sa o ajute pe copila si sa o sprijine pana la capat, respectandu-i decizia de a pastra bebelusul si de a nu face avort.



Ce i-a impresionat pe toti este responsabilitatea de care de dovada cea mica: este o mama adevarata, iar la scoala, unde a revenit de curand, are cele mai mari note din clasa.

A reusit astfel sa le inchida gura tuturor colegilor si profesorilor, care initial au desconsiderat-o si au batjocorit-o. Cei doi tineri parinti se iubesc si planuiesc sa se casatoreasca atunci cand vor implini 18 ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta