CAZ CUTREMURATOR! Cum se RAZBUNA un sot pe nevasta lui pentru ca NU poate ramane INSARCINATA

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 04 oct 2020, 18:20

Irina Apostol este o sotie disperata pentru ca sotul ei a inceput sa o neglijeze de cateva luni bune si mai mult decat atat, nu se mai ocupa deloc de familia lor.

##VIDEO121966##Irina Apostol, sotia lui Doru a incercat din rasputeri sa afle ce se intampla cu sotul ei, insa nu a reusit, asa ca a apelat la Ernest, prezentatorul emisiunii "Ochii din umbra." Detectivii emisiunii au preluat cazul si in cateva zile au aflat crudul adevar care o va aduce pe Irina intr-o stare de lesin. Se pare ca sotul ei isi dorea atat d emult un copil incat a apelat la amanta sa i-l faca.

Irina nu poate avea copii din cauza unor probleme de sanatate. Lucrurile se complica in momentul in care Irina si amanta lui Doru se intalnesc, iar sotia lui Doru vede fetita in varsta de un anisor. Sotul ei motiveaza ca femeia cu pricina este verisoara lui, iar copilul il cresc parintii lui Doru caci ea nu are posibilitati materiale si e tot timpul ocupata. CUM SE SFARSESTE INTREAGA POVESTE, AFLA DIN VIDEO ALATURAT!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.