CAZ CUTREMURATOR: La 11 ani au decis sa nu mai manance niciodata! Vezi cum arata fetele astea ACUM, dupa 20 de ani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:53

Două surori gemene din Marea Britanie sunt anorexice de mai bine de 20 de ani.

Motivul pentru care au ajuns sa arate in asemenea hal este uluitor. Maria si Katy Campbell aveau doar 11 ani cand si-au auzit tatal spunand mamei lor: "Fetele incep sa se transforme in femei, nu-i asa? Au solduri deja".

De atunci cele doua surori gemene si-au jurat ca nu vor mai manca pentru a scapa de acele solduri de care vorbea tatal lor si pentru a-si pedepsi parintii care au indraznit sa spuna asemenea lucruri despre ele.



Ajunse acum la 33 de ani, cele doua femei au trupul si vocea unor copii si spun ca greutatea a devenit o obsesie pentru ele.

"Ma gandesc zilnic la ce mananc, calculez cate calorii are, cate calorii reusesc sa dau jos. Ma cantaresc mereu pentru a vedea daca m-am mai ingrasat, e deja o obsesie. Am pierdut totul din cauza asta: viata, casa, parul, slujba, totul", spune Maria.


"Nu mai pot nici sa merg. Ma doare spatele, inima imi bate neregulat, am osteoporoza, gastrita cronica si pancreatita, iar rinichii nu mai functioneaza cum trebuie", povesteste Katy.

Cele doua femei si-au petrecut aproape toata viata prin spitale, insa acum sunt mai hotarate ca niciodata sa se vindece deoarece isi doresc sa devina mame.

Ele isi doresc sa isi revina la normal, insa acest lucru e extrem de dificil deoarece cele doua femei nu suporta mancarea.
Cu toate ca in spital sunt hranite fortat prin tuburi, de indata ce ajung acasa isi reiau vechile obiceiuri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?