Caz CUTREMURATOR la “Teo show”, Luca s-a nascut fara picioare si doar cu o mana desi medicii i-au asigurat pe parinti ca vor avea un bebelus normal

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:32

Nimeni nu-si poate imagina ce este in sufletul acestor parinti! Au avut un soc la nasterea celui de-al doilea copil cand au aflat ca bebelusul nu are picioare si nici o mana.

Luca este un bebelus vesel si mereu dornic sa se joace. El nu stie, insa, ca soarta a fost mult prea dura cu el. Luca s-a nascut fara picioare si doar cu o mana. Parintii au avut un soc la nasterea lui deoarece mama lui Luca, ca o gravida constiicioasa, a mers mereu la analize si ecografii pentru a avedea cum decurge sarcina. Medicii i-au spus la fiecare examen ca totul este in regula si ca vor avea un bebelus sanatos, normal.

Elena Oprea, mama lui Luca, a declarat la" Teo show" ca unul dintre medici i-a spus ca ii vede bebelusului la ecografie calcaiul si femurul:" La ecografie, medicul mi-a spus ca se vede calcaiul". Elena si sotul ei vor ca medicii care nu au observat malformatia sa fie trasi la raspundere. Parintii lui Luca ar fi vrut sa stie dinainte cum se va naste bebelusul pentru a decide impreuna, in familie, ce vor face mai departe.



Elena si sotul ei, Cornel, au insistat ca cineva sa le spuna de ce niciun medic nu a vazut nimic la ecografii. De ce nu au fost pregatiti pentru ce avea sa urmeze? De ce au fost pusi in mod brutal in fata unei realizati dure? Parintii lui Luca au cerut sanctionarea medicilor care au urmarit sarcina Elenei." Era decizia noastra. Chiar daca se vedea in ultimele zile, am fi stiut", a declarat Elena.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO121494##

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.