Caz CUTREMURATOR! O fetita de numai 4 ani a murit dupa ce medicii au plimbat-o intre spitale VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:59

Politistii fac anchete peste anchete pentru a afla cauzele mortii unei fetite de numai 4 ani, care s-a stins dupa ce a fost plimbata de la un spital la altul, fara ca medicii sa-i puna un diagnostic.

Parintii stiau doar ca are rosu in gat. Cu lacrimi in ochi, tatal inca mai gaseste putere sa spere ca cei vinovati vor plati pentru moartea micutei.

 

Dupa ce i-au plimbat de la un spital la altul, fara sa le dea prea multe explicatii, niciunul dintre medici nu se considera vinovat.

 

Copila a ajuns mai intai la medicul de familie. De acolo a fost trimisa la spitalul Grigore Alexandrescu unde i s-a prescris tratament cu antibiotic.

Doua zile mai tarziu, copilul a revenit la spital.

 

La institutul Matei Bals, doctorii le-au spus parintilor ca nu o pot interna, din lipsa de locuri. Asa ca a fost trimisa la Institutul Ocrotirea Mamei si copilului.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Acolo

asistentele i-au facut un vaccin copilului, insa in scurt timp aceasta a lesinat. Au urmat momente de cosmar pentru mama copilei. Femeia si-a luat fetita in brate si a urcat patru etaje pe scari, doar doar va ajunge in fata unui medic.

 

Disperat si cu lacrimi in ochi, tatal spera ca macar vinovatii sa se gaseasca.

 

Nu-i mai pasa nici de banii pe care i-a dat prin spitale, nici de indiferenta cu care au fost tratati.

Stie ca nimeni nu-i poate aduce copilul inapoi.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.