Caz cutremurator prezentat la "Teo Show"! In urma unui accident cumplit, un barbat si-a pierdut fiul, iar sotia sa a ramas imobilizata la pat! Iata cum arata un exemplu de dragoste adevarata, care a sfidat realitatea

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 21:10

Desi acel eveniment tragic le-a distrus visele, la scurt timp dupa nunta, cei doi soti au ramas impreuna, luptand sa depaseasca obstacolele.

Dupa 12 ani de relatie, Iulia si Laurentiu au decis sa se casatoreasca insa ceea ce avea sa urmeze imediat dupa nunta, le-a transformat viata intr-un adevarat infern.

Insa dragostea celor doi soti a depasit toate obstacolele, iar Laurentiu a reusit sa isi adune toate fortele pentru a-si ingriji cum se cuvine sotia, fara sa ia deloc in calcul varianta simpla de a abandona batalia.

"A fost foarte greu! Dormeam prin spitale! Au urmat multe operatie la creier! Toata familia a facut eforturi mari!", a spus Laurentiu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De aproape doi ani Laurentiu lupta pentru a-si vindeca sotia.

Acestia fac zilnic exercitii de recuperare, pe care le-a invatat la o clinica de recuperare din Israel, unde au reusit sa ajunga dupa ce au strans cu greu o suma mare de bani din donatii.

Iata cum dragostea celor doi soti a sfidat realitatea cruda si cum se decurge o zi din viata acestora: