Caz cutremurtător! Un băiețel de numai doi ani și-a împușcat mortal mama în cap. Întregul incident s-a desfășurat sub ochii colegilor de serviciu cu care se afla într-o întâlnire pe Zoom

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 aug 2022, 09:40

Și-a impuscat mama

Sursa: Pixeles

Un băiețel de doi ani din Florida și-a împușcat mama mortal în cap, în timp ce femeia se afla într-o întâlnire de serviciu cu colegii pe Zoom.

Baiatul și-a împușcat mama, în timp ce aceasta se afla într-o conferință cu colegii de muncă pe Zoom. Femeia nu a putu fi salvată, iar tatăl minorului, acuzat că a lăsat arma la îndemâna copilului, a fost arestat.

Un băiețel de numai doi ani și-a împușcat mama în cap

Tatăl micuțului, Venorde Avery, în vârstă de 22 ani, a fost acuzat de omor din neglijență și pentru faptul că a lăsat arma la îndemâna copilului de numai doi ani.

Bărbatul a fost arestat, după cu a anunțat poliția și procuratura, potrivit AFP.

Acesta ținea arma mereu încărcată, iar locul de depozitare al acesteia era într-un ruxac destinat copilului, cu desene animate. Băiețelul a ucis-o pe mama lui, Shamaya Lynn pe 11 august, cu un sigur glonț, în zona capului. În momentul producerii tragediei, femeia de 21 de ani se afla într-o întâlnire cu colegii pe muncă pe platforma Zoom.

"Una dintre fete şi-a pierdut cunoştinţa, sângera. Camera ei era deschisă, copilul ei plânge în fundal", a povestit la telefon operatorului serviciilor de urgenţă una dintre colegele lui Lynn, conform unei înregistrări a apelului făcută publică de poliţie şi transcrisă de către publicaţia Orlando Sentinel.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Soțul femeii, care nu se afla acasă în momentul producerii tragediei, a sunat serviciile de urgență pentru a se grăbi la locul faptei, pentru a o salva de femeie.

Citeste si: Tragedie fără margini în Belfast. O româncă este acuzată că și-a înjunghiat copiii cu sânge rece. Fiul de 8 luni a murit pe loc, iar sora lui este în stare critică la spital

Femeia nu a putut fi salvată

În momentul în care polițiștii a ajuns la locul tragediei l-au găsit pe Avery încercând să-și resusciteze soția în apartamentul lor din Altamonte Springs, un oraş aflat la nord de Orlando, Florida. Încercarea a fost fără succes, femeia nu a mai putut fi salvată, paramedicii au stabilit la scurt timp decesul femeii. Data procesului nu a fost încă stabilită, a precizat un comunicat al procurorului Dan Faggard

"În fiecare an, în Statele Unite, sute de copii ajung în posesia unor arme încărcate şi fără siguranţa pusă, pe care le descarcă în mod neintenţionat", potrivit unui raport recent al Everytown For Gun Safety, o asociaţie care militează pentru o mai bună reglementare a armelor de foc.

Citeste si: Ucigașul educatoarei din Capitală a rupt tăcerea. Bărbatul a făcut dezvăluiri șocante! O acuză pe fosta soție de agresivitate

 

Taguri: