Caz de crimă rezolvat după 50 de ani. Fratele ei a fost singurul ce a aflat vestea

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 20 sep 2023, 13:33

Caz de crimă rezolvat după 50 de ani

Sursa: Unsplash

Au trecut 50 de ani de la dispariția și uciderea unei fete de 9 ani, însă autoritățile au reușit să rezolve acest caz, oferind astfel împăcare rudelor.

Debbie Lynn Randall era elevă în clasa a III-a, având astfel 9 ani, iar ziua de 13 ianuarie 1972 avea să fie ultima în care aceasta a fost văzută întorcându-se de la curățătorie.

Citește și: Sebastian a fost înjunghiat mortal la o petrece de majorat „Dumezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi” Cum s-a întâmplat totul?

Caz de crimă rezolvat după 50 de ani

Săptămâna aceasta, autoritățile din Georgia au reușit să numească vinovatul în cazul de răpire, viol și ucidere brutală a lui Debbie, după 50 de ani de la teribilul incident. Fata de 9 ani se întorcea acasă de la o spălătorie pe 13 ianuarie 1972, în Marietta, Georgia, la o oră târzie a nopții, atunci când a dispărut fără urmă.

În acea perioadă, peste 4.000 de persoane s-au adunat pentru a începe căutarea fetiței de 9 ani, iar descoperirea tragică a trupului ei neînsuflețit a fost găsit 16 zile mai târziu, lângă o intersecție. Localnicii au început astfel să de primele declarații în fața autorităților pentru a îi ajuta să descopere ce s-a întâmplat în noaptea în care Debbie a dispărut.

Doi băieți au declarat că o camionetă închisă la culoare a dat cu spatele într-o parcare din apropierea casei lui Debbie și a plecat repede, iar tot ce a mai rămas în

acel loc a fost detergentul de rufe pe care fata îl avea la ea. După cele 16 zile, fata a fost găsită fără viață, iar autopsia a dezvăluit că aceasta a fost ucisă prin strangulare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cazul a rămas nerezolvat timp de 50 de ani, însă au fost păstrare elementele cruciale pentru anchetă, mai exact câteva fire de păr și o bucată de pânză cu flori, ceea ce le-a venit în ajutor autorităților după ce tehnologia a avansat.

Deși s-a aflat cine este vinovatul în acest caz, bărbatul s-a stins din viață la doi ani de la crima pe care a comis-o.

Citește și: Doi români au fost găsiți fără viață într-un apartament din Spania

Fratele ei a fost singurul ce a aflat vestea

Familia lui Debbie Lynn Randall și-a trăit restul anilor în suferință, iar deși cazul a fost rezolvat, doar fratele fetei a aflat această veste șocantă.

În cadrul unei conferințe de presă, Melvin Randall, fratele fetei, a declarat că în acești 50 de ani a învățat să nu țină ranchiună pentru ceea ce s-a întâmplat sau să urască pe cineva.

Mama fetei a decedat în anul 2018, după ce a luptat cu leucemia, în timp ce tatăl acesteia s-a stins din viață anul trecut. Acesta a povestit în timpul conferinței că și-ar fi dorit ca mama sa să fi fost în viață pentru a afla această veste, însă chiar dacă nu mai este fizic alături de el, aceasta este în Rai, liniștită că toată

această situație a fost rezolvată, chiar dacă după 50 de ani. 

Citește și: Iubitul Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, a transmis un mesaj cutremurător: „Te iubesc și te voi iubi până la ultima mea clipă din viață”