Caz dramatic in emisiunea "Ne vedem la tribunal": "Fostul sot m-a pacalit cand am divortat si mi-a furat copilul!". Ce au decis juratii cand au vazut lacrimile acestei mame disperate

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 iul 2020, 13:42

In editia de sambata a emisiunii "Ne vedem la tribunal" jurati s-au confruntat cu un caz cutremurator, care atinge o problema sensibila: aceea a custodiei copilului.

Mioara Mocanu a divortat de Tibi in urma cu 6 luni, insa spune ca fostul sot a pacalit-o, si-a incalcat obligatiile si ca, in tot acest timp, i-a sechestrat copilul, pe care nu l-a mai vazut pana acum decat de 4 ori, prin gard.

"Dupa ce am semnat actele de divort, la notar, banii mi i-a dat, dar copilul nu. M-a pacalit sotul meu! In aceasta jumatate de an mi-am vazut copilul de patru ori, prin gard".

"Nu este adevarat, nu i-am furat copilul! A semnat de buna voie intelegerea de la divort. Pentru acest copil exista in acest moment conditii optime pentru dezvoltarea si educatia lui", a spus Tiberiu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cui i-au dat dreptate juratii in acest caz dramatic vedeti in materialul

de mai jos:

##VIDEO162552##