Caz DRAMATIC la "Ochii din umbra"! Isi UMILEA sotia, o mintea si o insela cu mai multe femei

Autor: B.M. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 02 oct 2020, 20:30

O casnicie reusita ar trebui sa fie precum un vin bun. Odata ce ea se invecheste capata o alta consistenta si o alta savoare.

Dar ce se intampla oare atunci cand, odata cu trecerea anilor, cei doi soti isi schimba prioritatile si asteptarile? Si cum reactioneaza o doamna cand isi da seama ca sotul ei nu este pregatit sa accepte schimbarea in vietile lor?

In aceasta editie a emisiunii "Ochii din umbra", Raluca incearca sa afle ce se petrece cu sotul ei, Serban. Femeia spune ca relatia lor s-a schimbat total dupa ce a aparut pe lume copilul.



"Dupa nastere parca nu a mai fost la fel. Pur si simplu nu stiu ce s-a intamplat cu el. Nu mai pot sa comunic cu el, nu mai este la fel. Tot imi spune sa incep serviciul, am facut asta, dar lucrez doar 4 ore, nu am cu cine sa imi las", marturiseste Raluca, care spune ca sotul ei a inceput sa lipseasca si noaptea de acasa si ca nu se implica asa cum trebuie in cresterea copilului.


Ce au aflat detectivii este cu adevarat socant. Serban avea intr-adevar o relatie extraconjugala, insa nu cu una, ci cu doua femei. Mai mult, le aducea chiar in propria casa si intretinea relatii sexuale cu ele.

Intr-o discutie cu fratele lui, Serban a dezvaluit si motivul pentru care nu isi mai iubeste sotia: pentru ca s-a ingrasat: "Arata ca o bila, mi-e scarba de ea", spune el, fara nicio retinere.


Cum a reactionat Raluca si cum a decurs confruntarea aflati in materialul de mai jos:
##VIDEO125432##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.