Caz halucinant în Craiova. Doi soți au murit după ce au pulverizat spray de insecte în casă. Fiica lor a alertat autorităţile

Author: Marina Ionescu

Tragedie în Craiova! Doi soți s-au stins din viață după ce au pulverizat spray de insecte în casă şi nu au aerisit cum trebuie.

Doi soți din Craiova au murit după ce au pulverizat spray de insecte în casă. Aceștia nu au aerisit înainte să se bage la somn, astfel a început să li se facă rău peste noapte, iar după ce simptomele s-au agravat, fiica lor a sunat la 112. Din păcate, cei doi nu au mai avut șanse de supraviețuire, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul celor doi.

Citește și: Gest șocant! Un bărbat din Constanța s-a încuiat în casă și și-a dat foc

Caz halucinant în Craiova. Doi soți au murit după ce au pulverizat spray de insecte în casă. Fiica lor a alertat autorităţile

Vecinii celor doi soți au declarat că aceștia locuiau cu chirie în casa din Craiova, deoarece fiica lor și-a dorit să-i aibă mai aproape de ea și să-i știe în siguranță.

Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se stingă din viață așa repede, și mai ales din cauza unui spray contra insectelor, găsit pe orice raft din magazine.

Vecin:'' Au venit cu targa pe aici, erau întinşi pe targă şi am văzut când l-a scos pe el pe targă afară!''

Soţii de 63 de ani şi 57 ar fi fost folosit luni seara un spray de insecte în casă.Cuplul

s-a simţit rău toată noaptea, dar şi-au anunţat fiica abia dimineaţă că nu se simt în stare să meargă la serviciu. Aceasta a sunat imediat la 112 şi două salvări au venit rapid. Bărbatul a murit însă imediat după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe. Iar soţia a mai trăit doar câteva ore, după ce medicii reuşiseră să o resusciteze o dată. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: O mamă a rămas fără fiul ei, după ce fostul soț i-a pus capăt vieții și apoi și-a încheiat socotelile cu viața. Motivul crimei ar fi fost gelozia

Cristiana Geormăneanu, SJU Craiova: "După stabilizare, a fost internată în clinica de terapie intensivă a spitalului nostru. La scurt timp însă evoluţia rapid nefavorabilă a dus la instalarea unui nou stop cardiorespirator.''

Vecin:  De la sprayul ăla... Ce spray o fi fost ca să le ia viaţa la amândoi? Când am auzit nici nu am crezut. Nu am crezut!

Cristiana Geormăneanu, SJU Craiova:  Insecticidele folosite inadecvat, în doze mari, fără ca spaţiul în care au fost pulverizate să fie bine aerisit, pot să ducă la intoxicaţii fie pe cale respiratorie, fie pe cale digestivă sau cutanată, de cele mai multe ori evoluează cu decesul pacienţilor.