Caz halucinant intr-o scoala din capitala! Un profesor este acuzat ca fura mancare elevilor si ca traieste din gunoaie! Parintii copiilor sunt extrem de revoltati si vor sa se faca dreptate! Iata ce reactie a avut dascalul la vederea camerelor de filmat

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 17:29

Profesorul Relu Marastean a strans pe numele lui zeci de petitii si reclamatii, una mai grava decat alta.

Un profesor din capitala este acuzat de vecini ca traieste intr-un munte de mizerie, iar mirosul urat ar ajunge pana la scoala, spun revoltati parintii. Si poate oamenii ar mai trece cu vederea, daca barbatul nu ar lua de la gura elevilor cornul si laptele.

"Doamna directoare ii ia apararea (d-lui professor – n.r.) si spune ca este viata lui personala si nu ne priveste pe noi, parintii.
Desi profesorul, care este in aceasta scoala de 17 ani, are plangeri nenumarate la inspectorat, a primit toate sanctiunile posibile, fara niciun folos. Ba din contra, acestea il inraiesc mai rau. Omul asta are ura pe copii. Directoarea ne recomanda sa ducem copiii la consiliere psihologica”, sunt marturiile unuia dintre parinti.

Umbla sau nu in prin gunoaie profesorul? Daca da, este normal pentru un dascal sa faca asta? De ce tace conducerea scolii desi, pe numele profesorului, exista nenumarate plangeri? Daca acuzatiile sunt adevarate, de ce acesta mai sta

inca la catedra?
Parintii copiilor din clasele la care profesorul preda aducatia plastica, sustin ca au dovezi graitoare despre actiunile extrasoclare ale acestuia si ca isi doresc sa il indeparteze din scoala, pentru ca elevii sa nu mai aiba de suferit.

La toate aceste acuzatii, dascalul a avut raspunsuri halucinante: