CAZ HALUCINANT la "Ochii din umbra"! Proprii copii, pe care ii iubea, il lucrau pe la spate si nu erau interesati decat de averea lui

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:41

Parintii sunt cei care ne dau viata si ne ocrotesc primii pasi. Ei sunt cei care ne poarta cu adevarat de grija, chiar si atunci cand ajungem oameni mari. Pentru ei tot copii ramanem.

Dar ce se intampla oare atunci cand copiii uita de parinti si in goana lor nebuna prin viata nu mai tin cont de invataturile acestora? Si cum reactioneaza un tata atunci cand isi da seama ca tot ceea ce credea despre copiii lui nu este adevarat?

In aceasta editie a emisiunii "Ochii din umbra" Marga si Silviu Pricop au apelat la ajutorul emisiunii pentru a afla ce se petrece cu copiii lor.

Ei au povestit ca au 3 copii, dintre care unul mai rebel si alti doi realizati, la casele lor.

"Avem 3 copii, 2 baieti si o fata. Cel mic nu a fost chiar la inaltimea asteptarilor noastre. Ne-a cam dat de furca. De-abia si-a terminat scoala, absente nemotivate, anturaj nepotrivit. Lucrurile au scapat cumva de sub control in ceea ce-l priveste pe Edi. Ceilalti doi sunt bine, casatoriti", povesteste doamna Marga.


Ceea ce i-au deranjat, si ce vor sa afle, este ce interese au ei de fapt.

"Acum o luna si jumatate am facut un infarct, Cand eram in spital cei doi copii, despre care credeam ca sunt bine, in loc sa intre sa vada cum e tatal lor, daca mai traieste, ei se certau afara pe hol. Se certau cum sa isi imparta averea. Am crezut ca lesin, ca mor", povesteste domnul Silviu.


Ce se petrece cu adevarat? Ce au descoperit detectivii este socant. Gabriel, fiul cel mare, era manipulat de sotia lui, Irina, care nu era interesata decat de banii lor.

Adelina, fiica lor, traia intr-un adevarat iad, fiind constant umilita si batuta de sotul ei, Claudiu, care de asemenea nu dorea decat sa puna mana pe banii batranilor.

Spre surprinderea tuturor Edi, fiul cel mic, care era considerat a fi oaia neagra a familiei, era cel mai devotat copil.
Cum au reactionat la aflarea adevarului si cum a decurs confruntarea aflati din materialul de mai jos:
##VIDEO124842##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”