Caz HALUCINANT. Un tata declarat NEVINOVAT dupa ce l-a impuscat pe soferul masinii care ii accidentase mortal copiii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 10:35

Un caz socant a zguduit locuitorii din Texas, Statele Unite! Un tata l-a impuscat pe soferul care trecuse cu masina peste cei doi fii ai sai.

Jose Banda, un tanar in varsta de 20 de ani, s-a urcat beat la volanul masinii si a accidentat mortal doi frati, in varsta de 11 si 12 ani, fii lui David Barajas, in varsta de 32 de ani. Sfasiat de durere, Barajas, tata a trei copii, doi baieti si o fetita, l-a impuscat mortal pe soferul care i-a ucis fii.

In urma acestei tragedii, David Barajas a fost arestat sub acuzatia de omor.

La proces, insa, Instanta si juriul l-au declarat nevinovat. Barbatul a izbucnit in plans cand a auzit verdictul. “ Ma simt usurat, dar sufletul ma doare. Baietii mei au murit si nimic nu ii poate aduce inapoi ”, a spus acesta printre lacrimi.

Cazul a facut valva in Statele Unite, in urma tragediei formandu-se doua tabere. Unii erau de partea tatalui indurerat, sustinand ca e bine ca a actionat asa cum i-a dictat constiinta, in timp ce altii nu au fost de acord cu ceea ce a facut, fiind de parere ca ar fi trebuit sa lase

totul pe seama justitiei, nu sa se razbune.

Voi ce parere aveti? A procedat corect tatal indurerat?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii


O familie fericita! David Barajas alaturi de sotie si copiii lor, inainte de tragedia care le-a schimbat viata

Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.