Caz IMPRESIONANT: Prin ce a trecut o tanara de 14 ani INSARCINATA! Ce i-a facut mama ei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:22

O femeie a socat intreaga lume, dupa ce in disperarea de a avea un alt copil si-a fortat fiica in varsta de 14 ani sa ramana insarcinata folosing seringi ale unui donataor de sperma, relateaza Huffington Post.

Acesta mama si-a fortat fiica sa ramana astfel insarcinata  timp de trei ani, pana la urma tanara a dat nastere unui baietel in luna iulie a anului 2011.

 

Presdintele completului de judecata, Peter Jackson a subliniat faptul ca mama a avut un comportament: "O cale rea si egoista". Mama, o femeie de cetatenie america divortata traieste in Marea Britanie si are trei copii adoptati a pus la cale acest plan dupa ce legile din Anglia nu i-a permis sa adopte si pe cel de-al patrulea copil.

 

Astfel, planul femeii implica obtinerea unor seringi cu sperma, care au fost achizitionate de pe internet de la o companie din Danemarca.  "Tanara a ramas insarcinata, la cererea mamei, folosind sperma unui donator anonim, cu scopul de a-i oferi mamei sale un al patrulea copil".

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Judecatorul

a fost socat de ce a spus adolescenta, si anume: "Daca fac asta... poate ma va iubi mai mult. Mama este o persoana foarte hotarat si determinata, ea nu lasa pe nimeni sa se puna in calea ei daca ea isi doreste cu adevarat ceva", a mai adaugat adolescenta.

 

Mama a fortat adolescenta sa faca spalaturi cu otet sau lamai deoarece ea credea ca astfel cresc sansele ca aceasta sa aduca pe lume o fetita.

Potrivit judecatorului, tanara a suferit apoi un avort sponta, drept pentru care mama a incercat si mai mult ca aceasta sa ramana din nou insarcinata. Imediat dupa acest moment, tanara a dat nastere unui baietel in iulie 2011.

 

*sursa foto:  http://www.shutterstock.com

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.