CAZ INCREDIBIL: A fost exmatriculat pentru ca a refuzat sa isi rada mustata! Parintii sunt REVOLTATI

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 07:25

Pare incredibil, dar cazul de mai jos este adevarat!

Un adolescent din Marea Britanie a fost exmatriculat de la scoala deoarece nu si-a ras mustata.

 

Marc Grey, in varsta de 13 ani se confrunta cu o problema a tenului si de aceea dermatologii l-au sfatuit sa nu isi rada mustata, deoarece pielea i s-ar irita si mai rau.

 

Regulile de la Academia Bede din Blyth, Northumberland, unde tanarul invata, sunt insa foarte stricte si din aceasta cauza, tanarul a fost exmatriculat.

 

Si fratele mai mare a lui Marc, Ryan (15 ani), care invata la aceeasi institutie, are aceleasi probleme cu tenul. Si el a fost suspendat, insa doar temporar, dupa ce a promis ca se va rade cel putin o data pe saptamana.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Parintii celor doi baieti sunt consternati de faptul ca fii lor trebuie sa treaca prin asa ceva.

 

"E o problema ereditara, iar baietii nu se pot barbieri pentru ca le-ar afecta tenul. Am adus o adeverinta cu diagnosticul pus de medicul care i-a consultat, insa conducerea scolii nu a fost de acord si a platit alt dermatolog care sa confirme boala", a declarat Peter, tatal baietilor.

 

Dupa ce Marc a fost exmatriculat, Peter si sotia sa si-au retras si ceilalti doi fii, Ryan si Scott (17 ani) de la Academia Bede si i-au mutat la un alt colegiu din oras, insa sustin ca vor merge mai departe si vor da in judecata institutia de invatamant.