CAZ INCREDIBIL: a stat cu o FURCULITA de 23 de centimetri in stomac timp de 10 ani FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 15:40

Acum zece ani Lee Gardner era un om perfect normal, fara nicio problema medicala.

Totul s-a schimbat insa intr-o zi cand, accidental, barbatul a inghitit o furculita de plastic lunga de 23 de centimetri, care i-a ajuns direct in stomac.

Lee Gardner s-a dus imediat la un doctor care i-a spus sa astepte linistit, asigurandu-l ca furculita se va dizolva singura si ca, in cele din urma, totul va fi bine.

Omul a uitat in cele din urma de patania sa pana cand, recent, dupa 10 ani de la incident, a inceput sa vomite sange.


Barbatul a fost dus de urgenta la spital unde medicii i-au extras furculita din stomac.

"Nu pot sa cred pentru ca nu am avut probleme cu stomacul pana acum. O singura data, acum cativa ani, m-am simtit ciudat. M-am aplecat si simteam ca parca as avea ceva blocat in stomac. Uitasem complet de furculita pe care am inghitit-o in urma cu 10 ani", a spus Lee Gardner.


"Daca ceva ramane blocat in stomac in mod normal pacientul se imbolnaveste imediat. Tocmai de aceea suntem atat de uimiti de cazul lui. Plasticul a fost expus la acidul din stomac timp de 10 ani. Cu toate astea nu s-a deteriorat, decat s-a innegrit", au adaugat doctorii.

Medicii asteapta ca barbatul sa se recupereze complet in urmatoarele zile.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.