Caz incredibil in China: pare greu de crezut, dar aceasta fata este insarcinata in 18 luni! Motivul pentru care copilul nu ii iese din burta este incredibil! Asa ceva este foarte rar

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 23:40

Desi pare greu de crezut, tanara din imaginile alaturate este insarcinata in 18 luni!

Wang Shi, care locuieste in China, nu reuseste sa nasca deoarece sufera de o afectiune ciudata: placenta ei se afla sub uter, ceea ce inseamna ca nasterea pe cale naturala este imposibila pentru ea.

Fata a luat in greutate 25.2 kilograme de cand este insarcinata dar, cu toate acestea, spune ca se simte foarte bine. Desi doctorii sustin ca nici ea, nici fatul nu se afla in pericol, acestia au decis totusi, in cele din urma, sa ii faca o operatie de cezariana in viitorul apropiat.

Bebelusul cantareste in prezent 3.8 kilograme. Acesta nu este primul caz de acest gen inregistrat in istorie; de-a lungul timpului, mai multe femei au nascut dupa 13 luni de sarcina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa pana acum, nicio femeie nu a ajuns la o perioada atat de mare

de purtare a fatului in pantece.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.