CAZ INCREDIBIL in Covasna! O calugarita are opt fetite VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 17:20

Nu va imaginati ca sunt ale ei! Copilele au fost abandonate de parintii lor, dar maicuta Serafima le-a luat sub aripa ei ocrotitoare.

Maicuta Serafima de la Manastirea Marcus din Covasna are o poveste de viata incredibila! Stareta a crescut opt fetite abandonate ca si cum ar fi fost ale ei. Copilele si-au gasit aici linistea si fericirea. Nimeni nu-si imagina ca in Romania zilelor noastre, o calugarita sa poata creste intr-o manastire opt suflete batute de soarta. Alexandra, Flori, Ana, Stefania, Nicoleta, Elena, Maria si Mihaela sunt cei opt ingerasi de la Manastirea Marcus! “ Am ajuns intr-un loc sfant! ”, a declarat echipei “ Drept la tinta ” una dintre micute.


Cele opt fetite au ajuns la asociatia “Sfanta Iustina”. Calugarita, trecuta usor de 40 de ani a devenit mireasa lui Dumnezeu, dar si mama acestor copii minunati. “ Pentru mine nu este o greutate ”, a declarat stareta care impaca foarte bine viata monahala cu viata de familie. “ Se impletesc foarte frumoas una cu cealalta ”, a incheiat maicuta.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.