Caz INFIORATOR: Medicii AU INGHETAT cand au vazut ce se ascunde in BURTA unei fetite! "Cum a putut sa manance ASTA?"

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:07

Cazul de mai jos a socat intreaga lume medicala prin duritatea lui, iar nimeni nu reuseste sa inteleaga cum de a fost posibil asa ceva.

O fetita de 12 ani din China si-a speriat de moarte parintii dupa ce, in decurul unui an, si-a pierdut treptat parul si a slabit considerabil. Speriati de faptul ca aceasta ar putea suferi de o boala grava, parintii au mers in cele din urma la medic.

Ce au descoperit doctorii la radiografie este de neimaginat. Micuta avea in stomac ceea ce parea a fi un obiect compact, de 30 de centimetri lungime, care ocupa 70% din organ.

La operatie toata lumea a incremenit.

Medicii i-au scos din abdomen o bila de par imensa, care cantarea nu mai putin de jumatate de kilogram. Dupa analize amanuntite, s-a stabilit ca fetita suferea de o boala rara, din cauza careia avea un apetit inexplicabil pentru substante si lucruri necomestibile. Fetita si-a mancat astfel aproape tot parul din cap in decursul unui an.

Acum ea urmeaza un tratament, iar doctorii sunt increzatori ca se va recupera.
Ati mai vazut asa ceva?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”