CAZ IREAL: Crezi ca e fetita sau baiat? Parintii i-au facut operatie de SCHIMBARE DE SEX la doar 6 ani

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 nov 2020, 04:05

La doar 6 ani copilul din imagine, care s-a nascut baiat, si-a facut operatie de schimbare de sex dupa ce parintii au observat ca se comporta ca o fetita si isi doreste sa devina una.

Ei au fost incurajati si de un specialist, care le-a spus ca decizia lor e cea corecta. Se poate spune ca interventia i-a schimbat viata, dar nu in bine, pentru ca la scoala a inceput sa fie discriminat de colegi.

Mai mult, conducerea scolii i-a interzis sa foloseasca baia. Parintii vor sa dea in judecata unitatea daca in continuare copilul lor va fi discriminat.

Desi poarta haine de fetita si profesorii au acceptat transformarea, totusi conducerea scolii nu o trateaza ca pe o fetita, sugerandu-i sa foloseasca baia persoanelor cu dizabilitati.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.