Caz revoltător în Maramureș! Băiețel de 7 ani, bătut de tatăl unei colege de clasă

Author: Elena Padure
Actualizat: 22 iul 2022, 12:25
Un baiat de 7 ani, batut de tatal unei colege de clasa

Un băiat de doar 7 ani, din Maramureș, a fost lovit de tatăl unei colege de clasă, de față cu învățătoarea.

Incident șocant la Școala Generală din Repedea, județul Maramureș. Un băiat de 7 ani a fost bătut de tatăl unei colege, chiar de față cu învățătoarea, care nu a putut face nimic pentru a aplana situația. Copilul refuză să mai meargă la școală și este consiliat de un psiholog. 

Băiat de 7 ani din Maramureș, bătut de tatăl unei colege

”Ieri fratele meu a fost bătut în sala de clasă de tatăl unei colege. Se pare că fata ar fi spus acasă că ea nu mai vrea să meargă la școală pentru că băiatul o lovește. Tatăl fetei a venit la școală nervos, a intrat în sala de clasă deși era oră. A întrebat cine este Abel.

Copiii nu au înțeles care este de fapt problema și au arătat spre Abel.

Acesta a venit direct la copil și l-a lovit peste față.”
a un membru al familiei copilului agresat, potrivit Antena 3.

Mama elevului a fost chemată la școală de învățătoare. Ajunsă la unitatea de învățământ, directorul i-a explicat mamei despre cele întâmplate. Femeia a sesizat autoritățile cu privire la acest caz.

Femeia a depus o declarație la sediul poliției.

Bărbatul în vârstă de aproximativ 48 ani a fost chemat la secție, unde și-a recunoscut fapta. El ar fi spus că fata a mințit că băiatul a lovit-o, pentru a nu merge la școală.

Un psiholog îl va consilia pe băiat, pentru a-l ajuta să proceseze frica pe care o are în urma incidentului, și a se putea întoarce la cursuri. Băiatul este orfan de tată, fiind crescut doar de mama sa.

Citeste si: Reguli noi pentru elevii din Capitală! Cum merg copiii la școală de astăzi, 8 martie

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Reguli noi pentru elevii din Capitală

În contextul pandemiei, elevii din București vor trebui să respecte 

Având în vedere că  Bucureștiul este în scenariul roșu   privind pandemia de coronavirus se vor aplica reguli noi, conform  Capital.

La grădiniță, participarea este zilnică, cu prezență fizică, a tuturor preşcolarilor (adică copiii din grădinițe).

La clasele primare și clasele pregătitoare se cere participarea zilnică, cu prezență fizică.

Citeste si: Ministerul Sănătății: Elevii vor trebui să poarte mască la orele de sport în sală

Clasele terminale care se pregătesc de examene: Participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învățământ a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea şi aplicarea tuturor

normelor protecţie, cu prezența fizică de până la jumătate din numărul total de elevi înmatriculați în respectivele clase terminale;

Elevii din clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a: Participarea zilnică, în sistem online, a elevilor din aceste clase.

Citeste si: Un elev de clasa a 3-a, umilit de învățătoare, după ce i-a oferit un mărțisor! Băiețelul refuză să mai meargă la școală

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.