CAZ SOCANT: A murit in AGONIE dupa ce medicii i-au gresit de 30 de ori diagnosticul! A lasat in urma patru copii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:31

O femeie din Marea Britanie, mama a 4 copii, a murit dupa ce medicii au diagnosticat-o gresit de 30 de ori si nu si-au dat seama ca sufera de fapt de cancer cervical.

Pe rand medicul ei de familie si doctorii de la doua spitale diferite au crezut ca sufera de anxietate, o boala a nervilor si chiar de o ruptura de ligamente.

 

In tot acest timp cancerul ei a avansat si, in cele din urma, femeia a decedat. Sora ei spune ca era atat de disperata sa se faca bine incat chiar a stat in genunchi in fata medicilor, rugandu-i sa ia cazul mai in serios.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

"I-au dat un tratament complet gresit si, din cauza asta, era in chinuri groaznice, insa nimeni nu a ascultat-o.

Practic nu a reusit sa doarma deloc timp de sase luni din cauza durerii. Eram respinsi de fiecare data si ni se spunea ca anxietatea ii amplifica senzatia de durere", spune sora femeii.

 

Familia a dat in judecata medicii care au realizat consultatiile.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.