CAZ SOCANT. I-a adus prajituri sotului, insa acesta a ucis-o cu bestialitate. O poveste cutremuratoare!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

Ea i-a adus prajituri, el a ucis-o cu o cruzime greu de inteles. Este povestea cutremuratoare a unei femei de 47 de ani, ucisa de cel alaturi de care a trait o viata intreaga.

Chiar barbatul si-a anuntat crima, la 112. Acest barbat care isi ascunde cu disperare chipul de camerele de filmat este cel care si-ar fi ucis, azi-noapte, fosta sotie. A fost nevoie de 11 lovituri de cutit ca sa isi descarce furia. Conflictul ar fi izbucnit din cauza geloziei. Femeia si-a refacut viata cu un alt barbat, lucru care l-ar fi infuriat peste masura pe fostul partener de viata, care si-asa avea o fire vulcanica.

Sub pretextul unei discutii despre o datorie de 7 000 de lei, pe care individul trebuia sa i-o returneze femeii, cei doi s-au intalnit sa stea de vorba. Insa, discutia s-a transformat rapid intr-un macel desprins din filmele de groaza!

Actualul iubit al femeii spune ca fostul ei sot ii urmarea frecvent. Ba mai mult, saptamana trecuta, imaginea de cuplu fericit l-ar fi facut pe individ sa-i bata pe amandoi in plina strada.Barbatul

care si-a injunghiat fosta nevasta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile si risca ani grei de inchisoare.

##VIDEO130939##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.