CAZ SOCANT in Africa. Localnicii unui sat sustin ca victimele virusului Ebola AU INVIAT din morti!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 feb 2017, 04:16

Panica a cuprins provincia Nimba County din Liberia dupa ce mai multi localnici au declarat ca doua femei care au murit de Ebola au inviat din morti.

Autoritatile din Liberia incearca sa linisteasta localnicii din provincia Nimba County dupa ce mai multe persoane au raportat ca au vazut doua femei care murisera de Ebola, plimbandu-se printre cei vii. Potrivit martorilor, una are in jur de 40 de ani, iar cealalta 60 de ani.

Una dintre victime a zacut fara suflare mai bine de doua nopti, insa si-a revenit ca prin minune, spun martorii, chiar in timp ce rudele se pregateau sa o duca la groapa.

Despre cea de-a doua se stie doar ca s-a imbolnavit si ca nu a mai fost vazuta o perioada, localnicii fiind, insa, siguri ca ar fi murit. Insa si aceasta a fost vazuta in viata dupa ce s-a imbolnavit de Ebola.

Cel mai probabil este vorba de o confuzie, insa acest lucru a semanat panica in randul populatiei din comunitatile africane, decimate de teribila infectie cu Ebola care a izbucnit in urma cu doua luni.
Numarul mortilor a ajuns la 2800 de la declansarea epidemiei, majoritatea fiind din tarile din vestul continentului Africa. Se estimeaza ca in jur de 5800 de persoane s-ar fi imbolnavit anul acesta de Ebola. In prezent nu exista un tratament eficient sau vreun leac care sa vindece infectia cu virusul ucigas.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.