Caz şocant în Bihor! O femeie de 34 de ani și-a ucis tatăl cu multiple lovituri de cuţit

Author: Marina Ionescu

O nouă tragedie în România! Un bărbat s-a stins din viață după ce a fost înjunghiat de propria fiică. De la ce a pornit totul?!

Joi, 10 august, după o ceartă cu părinții, o femeie de 34 de ani a recurs la un gest necugetat, a luat un cuțit și și-a înjunghiat tatăl. Crima a avut loc în comuna bihoreană Ineu.

Citește și: Mărturia unui tânăr care suține că ar fi fost împreună cu Alina: „Mi-am cumpărat mie o verighetă, ei o verighetă”. Mărturisirile șocante ale tânărului

Caz şocant în Bihor! O femeie de 34 de ani și-a ucis tatăl cu multiple lovituri de cuţit

Femeia de 34 de ani şi-a ucis tatăl cu multiple lovituri de cuţit. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a dispus, vineri, începerea urmăririi penale față de aceasta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Inițial, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, apoi procurorii au formulat propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, dosarul fiind înaintat judecătorului de drepturi şi

libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Citește și: „Ai murit la 18 ani. Te iubim” Alina a fost condusă pe ultimul drum de sute de persoane. Este incredibil ce a apărut pe banca sub care adolescenta a fost găsită în parcul din Mangalia

''Din mijloacele de probă administrate în cauză, a rezultat că în data de 10 august, în timp ce se aflau la domiciliul din comuna bihoreană Ineu, pe fondul unui conflict spontan cu părinţii săi, suspecta C.E.E.

l-a agresat pe tatăl ei, victima C. LI. G., aplicându-i acestuia mai multe lovituri cu un cuţit, provocându-i leziuni ce au condus la decesul victimei după o scurtă perioadă.''

Presa locală a transmis că, bărbatul ucis de fiica sa îşi întreţinea singur soţia bolnavă, fiica şi cei trei nepoţi.

Lacrimi și durere la înmormântarea Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă, în Mangalia

Alina Elena Ciobanu, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, a fost condusă joi, 10 august, pe ultimul drum, iar apropiații nu și-au putut stăpâni lacrimile și durerea.

Zeci de persoane au condus-o pe Alina pe ultimul drum. La înmormântarea tinerei, apropiații au fost îngenunchiați de durere. Colegii de școală, vecinii, sătenii, dar și oameni care nu au cunoscut-o pe tânără, nu își explică nici acum cum o prietenie s-a putut transforma într-o asemenea tragedie.