Caz șocant în Capitală: Un tânăr și-a ucis cu bestialitate bunica! Motivul pentru care a comis crima este de-a dreptul banal

Author: Diana Ghita
Actualizat: 30 dec 2023, 10:08

Bătrâna a fost omorâtă cu bestialitate

Sursa: Unsplash

Vineri, 29 decembrie, a avut loc un scenariu înfiorător în București. Un tânăr și-a omorât, fără milă, bunica după ce a refuzat să-i dea bani.

Adolescentul, în vârstă de doar 17 ani, și-a ucis cu bestialitate propria bunică. Bătrâna de 86 de ani nu a putut să-i facă față nepotului, care a agresat-o până când și-a dat ultima suflare.

Cum s-a produs cumplita crimă

Crima s-a produs în Sectorul 2 din București, chiar în apartamentul în care locuia victima. Băiatul venise la bătrână cu scopul de a-i cere bani, însă aceasta nu a vrut să-i dea.

Lovindu-se de un refuz, tânărul s-a înfuriat și a recurs la un gest extrem.

Acesta și-a bătut bunica, pe care, mai apoi, a sugrumat-o. Ulterior, dându-și seama de ceea ce a făcut, adolescentul a fugit de la locul faptei. Însă, la scurt timp după incident, a fost prins de oamenii legii.

Tragicul eveniment a fost rapid sesizat de către o vecină a bătrânei, care a dat imediat alerta, prin apel la numărul unic de urgență 112.

Deși ambulanța a ajuns în câteva clipe la fața locului, paramedicii au declarat decesul femeii, întrucât n-au mai putut să facă nimic pentru a o readuce la viață.

Ulterior, cadavrul bătrânei a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se face necropsia.

Polițiștii s-au mobilizat, și ei, rapid. Criminaliștii au împrejmuit zona, în căutare de probe. După ce au găsit amprentele băiatului, acesta a fost identificat și reținut, la scurt timp, de către organele de poliție, cărora le-a recunoscut fapta comisă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Detalii terifiante ies la iveală în cazul gravidei ucise în Capitală: ”I-a propus să iasă la o cafea” De ce ar fi recurs bărbatul la acest gest

Tânărul s-ar fi aflat sub influența drogurilor

Surse citate de stirileprotv.ro susțin că adolescentul era sub influența substanțelor interzise în momentul în care a pătruns în locuința bunicii sale. Totodată, acestea povestesc că femeia a fost găsită legată de mâini și de picioare chiar de către fiica ei, mama tânărului, tot ea apelând la 112.

Deși modul brutal în care a fost ucisă bătrâna i-a șocat pe vecini, administratorul blocului a preferat să fie rezervat în momentul în care a fost întrebat de cumplitul incident.

„Este o simplă crimă care se investighează de polițiști. Nu am nimic de declarat că nu este cazul",  a declarat administratorul pentru observatornres.ro.

În vederea acestei crime, autoritățile continuă cercetările, în încercarea de a stabili contextul în care s-a produs fapta. Parchetul de pe lângă Tribunalul București a preluat cazul, colaborând cu Seviciul Omoruri- DGPMB.

Citește și: O femeie de 56 de ani și-a pierdut viața după ce a încercat să scape de un agresor care a pătruns în casa ei. Din ce motiv a intrat bărbatul în casă

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.