Caz socant in Ceahlau! O tanara a inviat la propria inmormantare si a inceput sa strige

Autor: Oana Picerea

Caz socant in Ceahlau. O tanara a inviat la propria inmormantare si a inceput sa strige. "Parinte, parinte, vino incoace"

S-a intamplat in satul Izvorul Muntelui, Ceahlau, iar povestea este iesita din comun! Este vorba despre o fata care ar fi inviat la propria inmormantare.

Citeste si: Acestea sunt cele mai cancerigene alimente. Le consumi frecvent

Dupa terminarea slujbei si a praznicului în familie, urma ca moarta sa fie dusa catre biserica, sa fie ingropata. Pe loc, moarta a înviat şi a spus: „Parinte, parinte, vino încoace… nu te teme! Cu sfintia ta am treaba…

Eu am facut un pacat mare in viata şi m-am rusinat sa-l spovedesc. Dar pentru ca am avut evlavie la Maica Domnului, ea s-a rugat pentru mine inaintea Mantuitorului si mi-a trimis sufletul in trup, ca sa-mi spovedesc pacatul pe pamant, caci pe pamant l-am făcut…”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cea mai frumoasă Rugăciune de Paște pentru copilul tău

Lumea, uimită, s-a retras, iar fata a mărturisit preotului păcatele sale, cu multe lacrimi.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.