Caz șocant în Constanța: O femeie a fost reținută după ce și-a înjungiat mortal iubitul pe marginea drumului DN 39 din Agigea

Autor: Andrei Costanda

Femeie a fost arestată preventiv pe o perioadă de 30 de zile

O femeie din Agigea a fost reținută și va fi prezentată instanței după ce și-ar fi înjunghiat iubitul într-un conflict violent.

Într-un incident șocant petrecut pe marginea drumului național DN 39 din comuna Agigea, județul Constanța, o femeie a fost reținută pentru acuzația de omor asupra concubinului său.

Bărbat înjunghiat în repetate rânduri în zona pieptului

Evenimentul tragic a avut loc miercuri dimineața, când în timpul unei certe aprige, femeia și-a înjunghiat partenerul de mai multe ori în piept, provocându-i leziuni fatale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a emis un comunicat prin care a anunțat că s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatei, aceasta fiind acuzată de violență în familie sub forma omorului. Incidentul a avut loc în zona lizierei de pe marginea DN 39, într-un moment în care cei doi se aflau într-un conflict spontan.

Victima, identificată ca fiind Halit Mustafa, a suferit multiple răni în zona toracică, fiind lovit cu un corp tăietor-înțepător.

Leziunile suferite de acesta s-au dovedit a fi incompatibile cu viața, rezultând în decesul său la scurt timp după atac. Inculpata a fost reținută în aceeași seară de către autorități, fiind dusă la audieri.

Citește și: Gagea o mitraliază pe Alexandra. Tânărul este complet dezamăgit de fosta lui iubită: "Ți-ai bătut joc de mine în ultimul hal!" Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Patrick

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Citește și: Patru zile de minivacanță pentru români în luna august: Ce alte zile libere mai urmează în 2024

Femeie a fost arestată preventiv pe o perioadă de 30 de zile

Procurorul de caz a înaintat joi propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, aceasta fiind transmisă judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Constanța pentru soluționare.

Decizia de a solicita arestarea preventivă a fost motivată de gravitatea faptelor și de necesitatea de a preveni orice posibile alte acte de violență sau de a asigura buna desfășurare a anchetei.

Ancheta în acest caz continuă, iar autoritățile încearcă să reconstituie cu exactitate circumstanțele în care a avut loc incidentul. Din probatoriul administrat până în prezent, se pare că incidentul a fost rezultatul unui conflict spontan, fără o premeditare evidentă din partea inculpatei.

Cu toate acestea, natura violentă a atacului și severitatea leziunilor provocate subliniază periculozitatea acțiunilor acesteia.

Vecinii și cunoscuții celor doi au fost șocați de vestea tragicului eveniment. Mulți dintre ei au descris relația dintre victimă și inculpată ca fiind una turbulentă, marcată de conflicte frecvente. Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta ca un astfel de conflict să degenereze într-un act atât de violent și fatal.

Acest caz aduce în prim-plan problematica violenței în familie și necesitatea unor intervenții mai eficiente pentru a preveni astfel de tragedii.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.