Caz șocant în Dolj. Un bebeluș de cinci luni a fost găsit mort între saltea și scândura patului. Care ar fi fost cauza decesului

Autor: Diana Bostan

Un bebeluș de cinci luni a fost găsit decedat între saltea și scândura patului, în Dolj.

Sursa: Pixabay

Tragedie în județul Dolj, acolo unde un bebeluș de cinci luni a fost găsit decedat între saltea și scândura patului.

Un incident șocant a avut loc în comuna Terpezița, județul Dolj, unde un bebeluș de cinci luni a fost găsit mort într-o poziție extrem de îngrijorătoare. Potrivit informațiilor preliminare, copilul a fost descoperit între saltea și scândura patului, iar cel mai probabil s-ar fi sufocat, notează Observatornews.ro.

Citește și: Tragedie la Clubul de Canotaj Orșova: Un adolescent de 14 ani a murit electrocutat în timp ce se juca

Un bebeluș de cinci luni a fost găsit decedat între saltea și scândura patului, într-o casă din Dolj

Poliția a fost alertată joi dimineața, în jurul orei 8:44, de către o femeie în vârstă de 44 de ani, care a raportat moartea copilului. La fața locului au ajuns echipele de poliție și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), care au confirmat decesul.

Citește și: Un bebeluș de 3 luni a fost deshumat la 4 zile de la înmormântare după ce un trecător „i-a auzit plânsetul” din groapă

Conform surselor oficiale, mama bebelușului a găsit copilul pe marginea patului, între saltea și scândura superioară a patului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

„La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au constatat că cele sesizate se confirmă, mama minorului găsindu-l pe cel mic pe marginea patului din camera de locuit, fiind căzut între saltea și scândura superioară de la pat. La fața locului a fost prezent și un echipaj SAJ, din nefericire, copilul fiind decedat”,  au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Bebelușul s-a sufocat între saltea și scândura patului

Potrivit sursei menționate anterior, se pare că familia montase scânduri în jurul patului pentru a împiedica bebelușul să cadă, având în vedere că salteaua era mai mare decât cadru patului. Din păcate, în ciuda acestui efort de precauție, bebelușul a căzut între scândura și saltea, ceea ce a dus la sufocarea sa.

Citește și: Nicolas, băiețelul înecat în râul Mureș, va fi înmormântat joi. „Am făcut respirație gură la gură, dar era deja mort...„

Poliția Dolj a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și a început cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui tragic accident.