Caz șocant în Pitești! Un cunoscut om de afaceri a fost ucis de propriul lui fiu! Tânărul a devenit călăul tatălui sau, sub influența unor substanțe interzise! Teribila crimă a scos la iveală detalii cutremurătoare!

Author: Ana Filip
Actualizat: 13 mar 2023, 16:58
Foto(6)

Un adolescent din Pitești s-a transformat în călăul propriului sau tată! Bărbatul a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit de fiul lui, aflat cel mai probabil sub influența unor substanțe interzise! Anchetatorii susțin că după ce și-a ucis părintele, tânărul a dat petreceri cu cadavrul ascuns în bucătărie, sub un morman de haine.

I-a dat viață și l-a crescut până la 16 ani când propriul copil avea să-i devină călău. Este sfârșitul tragic al unui renumit om de afaceri din Pitești ucis cu mai multe lovituri de cuțit, chiar de fiul lui aflat cel mai probabil sub influență unor substanțe interzise, deocamdată necunoscute. Crima de la Pitești scoate acum la iveală detalii tulburătoare. Anchetatorii susțin că după ce și-a omorât tatăl, cu sânge rece, tânărul a dat petreceri cu cadavrul ascuns în bucătărie, sub un morman de haine.

Caz șocant în Pitești! Un cunoscut om de afaceri a fost ucis de propriul lui fiu! Tânărul a devenit călăul tatălui sau, sub influența unor substanțe interzise

Trei vieți distruse pentru totdeauna. Un tată ucis cu sânge rece de propriul copil și o mama sfâșiată de reproșuri și regrete. Încă o tragedie care îngroașă lista neagră a zecilor de familii distruse din cauza drogurilor, încă o familie transformată în victima colaterală, într-o țară care își ia doză de inconștiență în fiecare zi.

„Era drogat și el știa, tatăl lui, asta! Nu cred că fiul meu ar fi putut face așa ceva! Nu provine din doi oameni... Drogurile nenorocite i-au luat mințile! Drogurile distrug vieți!”, a spus mama adolescentului.

Așa arată chipul unei mame care a pierdut tot. Nimic din ceea ce a avut mai drag pe lume nu mai are în prezent, viață ei și a celor dragi s-a spulberat într-o clipă.

Mama adolescentului este doborâta de durere, însă mai ales de regrete, deoarece se întreabă unde a greșit și unde ar fi trebuit să intervină. Nu își poate imagina acum copilul pe care l-a adus pe lume și l-a crescut cu dragoste și i-a oferit totul, s-a transformat într-un criminal la 16 ani.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Știu că amândoi l-am iubit, dar din păcate i-am făcut și rău! Și sper că și el de acolo, tatăl lui din ceruri să mă ajute să mă ajute să îl aduc pe drumul cel bun! Pentru că s-au iubit unul pe altul! Nu cred că fiul meu a putut face așa ceva!”, a mai adăugat mama adolescentului.

Citește și: Cine împarte, parte își face! În timp ce parlamentarii au găsit o portiță pentru a-și majora cheltuielile cu cabinetele lor, iar primarii și-au rotunjit și ei veniturile, românii de rând își numără mărunțișul din buzunare!

Citește și: Povestea impresionantă a bătrânelului care trăiește într-o moară de apă veche de peste un secol: ”Am măcinat zi și noapte”