CAZ SOCANT: isi pastreaza in lada de zestre piciorul taiat si vrea sa fie inmormantata cu el VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:54

Caz socant in judetul Alba. O femeie de 93 de ani isi pastreaza in lada de zestre piciorul drept. A ramas infirma in urma cu 13 ani dar vrea ca atunci cand va muri sa fie ingropata cu tot cu membrul pierdut.

Povestea Oarei Parastie este cel putin cutremuratoare. Femeia, ramasa intr-un picior in urma cu ani buni, traieste intr-un catun uitat de lume in judetul Alba.

Si poate nu ar iesi cu nimic in evidenta daca in sura de langa casa, in lada cu lucrurile pregatite pentru inmormantare, batrana nu si-ar pastra invelit intr-un ziar piciorul drept.

Totul a inceput in 1998, cand batranei i s-a necrozat piciorul din cauza unei forme grave de arterita.
Medicii i-au spus atunci ca, pentru a-l amputa, are nevoie de 3 operatii.

Speriata, femeia a refuzat si a mers acasa. Durerile s-au acutizat in timp si, intr-o buna zi, s-a trezit cu piciorul aproape rupt. Satula de suferinta, batrana si-a luat inima in dinti si i-a cerut fiicei sa puna mana pe un foarfece si sa-i taoe piciorul mai sus de glezna.

Fiica nici acum nu realizeaza cum a avut taria sa-i taie mamei piciorul.
Si acum este socata cand il scoate din lada in care batrana isi pastreaza toate cele necesare inmormantarii.

De 13 ani batrana isi pastreaza piciorul mumifiat ca pe cel mai sfant lucru. Nici nu se gandeste ca atunci cand ii va sosi ceasul sa nu fie ingropata cu tot cu membrul din lada.

Cazul extrem de ciudat a iesit la iveala dupa ce batrana a cerut ajutorul unei asociatii dedicate insotitorilor persoanelor cu handicap.


Femeia a scapat de durerea de picior dar a ramas cu una in suflet: statul i-a taiat in urma cu doi ani ajutorul de handicap, pe care il primea fiica sa ca si insotitor.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.