Caz SOCANT la "Ochii din umbra": Isi INSELA fara nicio JENA sotul cu doi amanti! Vezi in ce HAL isi MINTEA barbatul

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

In aceasta editie a emisiunii "Ochii din umbra", domnul Stefan Andronache incearca sa afle ce se petrece cu sotia lui, Irina.

Barbatul i-a marturisit lui Ernest ca, desi are o casnicie de 10 ani, nu a reusit sa aiba pana acum un copil, lucru care il nemultumeste profund.

"Cea mai mare suferinta a mea este ca nu am copil. Stau cu colegii la o cafea, mai vorbim, toti au familie. Stiti cat de greu imi vine cand ii aud pe ei si eu, de 10 ani, nu am un copil?".



Domnul Stefan a tinut sa sublinieze ca acest lucru nu se intampla din cauza unor probleme medicale, el suspectandu-si sotia de lucruri necurate.

"Pana acum ea tot a zis ca nu s-a putut. Dar intr-o zi, cautand intr-o cutie dupa niste medicamente, am gasit o folie de anticonceptionale. Cand am intrebat-o ce-s cu astea m-a aburit. Vreau sa stiu ce se petrece. Maica-mea mereu imi spune ca ea vine numai la 6-7 seara.
Programul la primarie, unde lucreaza ea, este pana la 4. Cred ca are pe altcineva", a marturisit el.

Ce au aflat detectivii este cu adevarat socant. Irina nu avea doar un amant, ci doi: pe primarul localitatii in care cei doi locuiau si pe politistul satului. Femeia facea aceste lucruri din interes si isi umilea sotul pentru a face rost de bani.

Cum a reactionat domnul Stefan la aflarea adevarului si cum a decurs confruntarea aflati in materialul de mai jos:
##VIDEO128818##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire