CAZ SOCANT la "Ochii din umbra": Si-a VANDUT familia la camatari pentru a-i face toate poftele AMANTEI

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

In aceasta editie a emisiunii "Ochii din umbra" Mara Costache incearca sa afle ce se petrece cu sotul ei.

Doamna Mara este casatorita de 10 ani cu Sebastian iar impreuna cei doi au un copil de 5 ani. Ea este ingrijorata din cauza problemelor financiare care au aparut de curand la firma sotului ei si de faptul ca acesta nu mai comunica cum a comunicat odata.

"Au inceput sa apara niste probleme de ordin financiar. Are firma de IT. A mers destul de bine pana acum 1 luna de zile cand s-a schimbat total.

Nu mai comunica cum a comunicat odata. Problemele financiare de la firma se resimt si in casa. L-am auzit discutand la telefon de facturi neachitate si, cel mai ciudat, l-am auzit cerand bani imprumut, in jur de 2.000 de euro", a marturisit doama Mara, care a adaugat ca simte ca in relatie a intervenit ceva strain, posibil o alta persoana.

"A inceput sa primeasca niste telefoane in miez de noapte.
Mereu spune ca a fost sunat din greseala, dar nu cred", a mai spus ea.

Ce au descoperit detectivii este cu adevarat socant: Sebastian avea o alta relatie chiar cu contabila de la firma. In plus facuse afaceri necurate cu camatarii, de la care imprumutase peste 30.000 de euro.

Ce nu stia Sebastian era faptul ca amanta lui doar profita de slabiciunea lui pentru ea pentru a obtine masini, apartamente si haine scumpe.
Iar el, indragostit pana peste cap, ii facea toate mofturile, punandu-si in pericol propria familie. Practic, el imprumutase cei 30.000 de euro de la camatari pentru a-i face toate poftele.

Cum a reactionat Mara cand a aflat totul si cum a decurs confruntarea vedeti in materialul de mai jos:
##VIDEO110396##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.