CAZ SOCANT: O fetita a fost batuta cu BESTIALITATE de un coleg din cauza unui penar

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:46

Caz socant, intr-o scoala din Baia Mare! O eleva de 14 ani a fost batuta cu salbaticie de un coleg din cauza unui penar.

Fata are leziuni grave. A fost adusa de urgenta cu un elicopter care a fost nevoit sa aterizeze de urgenta din cauza vremii. Cumplitul incident s-a petrecut la scoala „Nicolae Iorga”. In pauza mare doi elevi din clasa a saptea, o fetita si un baiat, s-au luat la cearta!

Totul a pornit in joaca de la un penar: "O eleva i-a aruncat penarul unui coleg, de acolo s-a iscat o cearta intre ei, iar baiatul i-a dat doi pumni si un genunchi in burta".



Incidentul nu a fost surprins pe camerele de supraveghere de pe holul scolii si nici profesorii de serviciu nu au vazut ce s-a intamplat: "Ora urmatoare profesoara de germana, care avea ore acolo, a sesizat ca fetita nu se simte... De fapt, a cerut voie sa mearga la baie. A trimis-o, insotita de o colega pana acasa!".

Cum copila nu se simtea deloc bine, mama a dus-o la spital.
Fata a ajuns direct pe masa de operatie. Medicii din Baia Mare i-au scos splina si au chemat, de urgenta, elicopterul medical.

Elicopterul nu a ajuns in Capitala. Din cauza cetii, cu greu a trecut muntii si a aterizat la Ghimbav, langa Brasov. De acolo, fetita a fost preluata cu o ambulanta si adusa la spitalul din Bucuresti.

Este in stare stabila. Are, insa, leziuni la pancreas.
Ar putea deveni dependenta de pastile o viata intreaga, spun doctorii. Tot medicii i-au alertat si pe politisti. Procurorii i-au audiat, deja, pe profesori, dar si pe colegii celor doi.

Baiatul este minor si, potrivit legii, nu va putea raspunde pentru agresiune.
##VIDEO126790##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei