CAZ SOCANT: S-a casatorit pe ascuns cu un barbat de culoare si a facut un copil fara stirea parintilor! Credea ca va fi fericita, insa ERA UMILITA de sotul ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:34

Pe malul Dunarii, in frumosul oras Galati, locuieste familia Matache.

Domnul Dan are 50 de ani si este de meserie agent imobiliar. Este un om perfectionist, caruia ii plac lucrurile clare si corecte. Este casatorit de peste 25 de ani cu doamna Rodica, de meserie bucatar sef la un restaurant local.

Cei doi au o singura fiica, pe Delia. In varsta de 21 de ani, fata a fost mereu un copil model. A intrat printre primii la facultate si chiar a primit o bursa in Germania.


De cand s-a intors acasa insa tanara este o alta persoana, distanta fata de cei care i-au dat viata si secretoasa. Parintii au vrut sa afle ce ascunde fata si ce se afla in spatele unui comportament bizar, motiv pentru care au apelat la emisiunea "Pe banii parintilor".

Rezultatul anchetei a fost socant. Fata se casatorise in secret cu un barbat de culoare, trecut de 28 de ani.
Mai mult, cei doi aveau chiar si un copil.

Pentru ca totul sa fie complet, Delia isi facea planuri sa paraseasca pentru totdeauna Romania si sa se mute cu sotul ei in tara lui natala.

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.