Caz socant: s-a dus la spital si le-a spus medicilor ca vrea sa isi lase bebelusul acolo din cauza ca e prea urat. Cand s-au uitat la el doctorii au incremenit! Uite cum arata micutul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:32

Cazul de mai jos a socat personalul unui spital din Columbia, iar medicii spun ca nu s-au mai confruntat cu asa ceva pana acum.

Totul a inceput in momentul in care o batranica s-a prezentat la camera de garda cu un bebelus in brate, avand o cerere extrem de ciudata. Pare greu de crezut, insa femeia voia sa "returneze" copilul, fiind convinsa ca acela nu este nepotul ei si ca a fost schimbat din greseala.

Motivul? "Noi suntem o familie cu trasaturi foarte frumoase. Este imposibil ca acesta sa fie nepotul meu, este prea urat", le-a spus ea cu seninatate asistentelor.

Confruntati cu o asemenea situatie, doctorii nu au stiut ce sa faca, asa ca au chemat politia. Ulterior s-a aflat ca femeia urma un tratament psihiatric, ceea ce explica fapta ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.