Caz social socant la "Teo Show"! O familie din Teleorman traieste la limita existentei! Iata in ce conditii isi duc zilele grele cele 11 persoane batute de soarta

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:22

Cei doi parinti isi cresc cu greu copiii, insa nu s-au temut sa faca credit pentru a-i trimite la scoala.

In ciuda vitregiilor traite, familia Pandele din comuna Scrioastea, jud. Teleorman, lupta din rasputeri pentru a-si sustine copiii la scoala. Mai mult decat atat, acestia au facut un credit pentru a reusi sa le cumpere rechizite si haine copiilor pentru noul an scolar.

"Noi nu cumparam paine! daca am cumpara paine, am termina cu viata! Nu puteam sa ma descurc, plecau despuiati la scoala, trebuia sa fac un imprumut!,

a spus tatal copiilor.

Membrii familiei Pandele se intretin cu greu din cei 1000 de ron pe luna, castigati din pensia tatalui si alocatiile copiilor. Pentru a le ajunge hrana acestia sunt nevoiti sa manance doar de doua ori pe zi, iar parintii au zile cand mananca doar o masa pe zi pentru a le ajunge copiilor. Cei 11 membri ai familiei locuiesc in doua camere si se inghesuie in doua paturi si pana luna trecuta nu au avut curent electric, chinuindu-se la lumina lumanarilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sotii Pandele sustin ca cea mai mare avere sunt copiii lor si nu ar renunta la ei pentru nimic in lume si cred ca pot trece peste orice obstacol impreuna.

 

Taguri: