Caz tragic petrecut în Balș: O fetiță de 6 ani s-a aruncat de la etajul 4, sătulă de certurile mamei cu tatăl vitreg

Autor: Laura Macovei

Caz tragic petrecut în Balș: O fetiță de 6 ani s-a aruncat de la etajul 4, sătulă de certurile mamei cu tatăl vitreg

Sursa: pexels.com

O fetiță de șase ani se zbate între viață și moarte după ce s-a aruncat în gol de la etajul 4 al blocului în care locuia, după ce nu a mai suportat certurile din casă.

Copila locuia cu mama și actualul concubin, care, potrivit unor surse, nu-i mai permitea să țină legătura cu tatăl său biologic. Prinsă în mijlocul dramelor adulților, fetița a recurs la acest gest disperat.

Fetița s-a aruncat de la etaj din cauza certurilor dintre mama sa și tatăl vitreg

Incidentul a avut loc în orașul Balș din județul Olt, în dimineața zilei de joi.

După divorțul părinților, fetița rămăsese în grija mamei și a concubinului acesteia.

La primele ore ale dimineții, copila a căzut de la etajul patru al blocului în care locuiau.

Anchetatorii susțin că aceasta ar fi fost supărată din cauza certurilor violente dintre mama sa și partenerul acesteia, ceea ce ar fi determinat-o să recurgă la acest gest extrem.

Citește și: El este românul care și-a pierdut viața încercând să ajute o familie a cărei mașină se defectase, în Italia. Bărbatul a lăsat în urmă doi copii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Am auzit o bubuitură pe copertină, la urmă, a căzut pe culmea de rufe.

Pur şi simplu părea ca s-a trezit şi nu ştia ce se întâmplă cu ea", mărturiseşte un vecin.

Fetița se află în stare gravă

Vecinii, alertați de zgomotul puternic, au sunat imediat la 112. Medicii sosiți la fața locului au decis transferul fetiței la Spitalul Județean din Craiova. Copila a fost dusă direct în sala de operație și este acum internată în secția de Terapie Intensivă.

Potrivit medicilor, fetița era conștientă, dar se află într-o stare extrem de gravă, suferind de șoc hemoragic. Minutele și zilele următoare sunt critice pentru supraviețuirea copilului.

Tatăl fetiței a încercat de mai multe ori să o ia pe copilă la el și la sora ei mai mare, care locuiește în Timișoara. Cu toate acestea, mama s-a opus în mod constant.

„Azi de dimineaţă când m-a sunat şi mi-a spus ce s-a întâmplat...

bănuiam. Eu am încercat de multe ori să-i spun ei să-mi dea fata mie, dar nu m-a înţeles", a declarat tatăl fetiţei pentru Observator.

Conform declarațiilor tatălui, iubitul mamei nu o lăsa pe fetiță să mai țină legătura cu el. Vecinii susțin că actualul partener al femeii consuma des alcool și avea mai multe dosare penale.