Caz tulburator prezentat la "Teo Show"! O tanara de 26 de ani a ajuns la inchisoare din cauza drogurilor! Iata care este motivul pentru care isi petrece cei mai frumosi ani din viata departe de familie si ce anume o determine sa lupte

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:38

Tanara a recurs la un gest josnic pentru a face rost de droguri si a fost condamnata la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Desi este nevoita sa stea in spatele gratiilor peste trei ani, Madalina  recunoaste ca are acasa o familie minunata, care ii da putere sa reziste si sa mearga mai departe. Mai mult decat atat, tanara a mentionat ca a decis sa renunte la consumul de droguri pentru a le demonstra celor dragi ca isi poate invinge viciul care i-a distrus viata.

Madalina a marturisit ca a consumat substante interzise timp de noua ani si a ajuns la inchisoare dupa ce a fost nevoita sa recurga la furt, din disperarea de a face rost de bani pentru procurarea drogurilor.

Iata ce declaratii naucitoare a facut Madalina si ce planuri are:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: