CAZ UNIC in Romania! Medicii in stare de SOC cand au vazut ce a nascut aceasta femeie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 22:00

Un record! Asta au spus medicii de la maternitatea din Iasi cand au vazut ce a nascut una dintre paciente.

##VIDEO98158##Ii plac recordurile de mic! Asta au spus medicii de la maternitatea Cuza Voda din Iasi dupa ce au adus pe lume un voinic de, atentie, 6 kilograme. Copilul e perfect sanatos! Priviti si va minunati! Ca sa ne dam seama de diferenta dintre un bebe cu o greutate normala si voinicul nostru, facem o comparatie!

Mezinul, care mai are acasa sapte frati, a venit pe lume cu greutatea unui bebelus de patru luni.

Si nu e singurul dolofan din familie, dupa spusele mamei. Pana acum, recordul era batut de un bebelus care a cantarit, la nastere, 5700 g.

Pentru ca este un baiat cu greutate, Ionatan s-a nascut prin cezariana. Din punct de vedere medical, cazul femeii cu pruncul de 6 kilograme s-a dovedit unul fericit, mai ales ca proaspata mamica nu prea a dat pe la medic. De obicei, astfel de sarcini uriase pun in pericol atat viata mamei, cat si a fatului.


Femeia mai are 7 copii acasa, iar Ionatan este cel de-al saselea baietel. Daca in Romania cel mai mare bebelus venit pe lume a cantarit sase kilograme doua sute de grame, se pare ca recordul absolut il detine un nou-nascut din Indonezia, care a inclinat acul cantarului pana la 8 kilograme si  700 de grame.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei