Caz ZGUDUITOR! I-au SCOS cu forta bebelusul din BURTA

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:23

Politia din Marea Britanie ancheteaza un caz halucinant. O femeie insarcitata a fost sedata fara voia ei pentru a i se face operatie de cezariana. Bebelusul a fost rapit de langa sanul mamei.

O femeie insarcinata care suferea de o forma rara de depresie severa a fost sedata fara voia ei, dupa care supusa unei operatii de cezariana. Imediat dupa nastere, bebelusul a fost lasat in grija asistentilor maternali. Femeia, care se pare ca sufera de sindromul bipolar, este din Italia si venise in Anglia pentru un curs.

A ramas insarcinata, insa, din cauza ca nu si-a mai luat tratamentul, starea ei psihica s-a agravat.

A fost internata intr-o clinica de boli mentale, iar cand medicii au constat ca se apropie sorocul, au sedat-o pentru ca bebelusul sa poata fi adus pe lume prin cezariana.

Pruncul, o fetita, acum in varsta de un an si trei luni a fost plasat in grija usor asistenti sociali. Mama bebelusului s-a reintors in Italia dupa care a revenit in Anglia pentru a cere custodia fiicei sale.
Cazul se complica foarte mult. Desi medicii se apara ca au actionat, atat in interesul pacientei care nu era in acel moment capabila sa ia decizii. cat mai ales al bebelusului. Totusi, instanta i-ar putea gasi vinovati deoarece au actionat fara sa informeze familia pacientei si, mai ales fara acordul lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”