Cazacu renunta la burlacie! Cine este prezentatoarea TV care i-a furat mintile sportivului: "Eu o iau si maine, dar nu vrea ea"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 03:20
Cine este prezentatoarea TV care i-a furat mintile lui Cazacu
Sursa: Captură KANAL D

Catalin Cazacu este din nou pe cai mari de cand a atentat la prezentatoarea TV, de altfel nefiind deloc straina sufletului faimosului sportiv.

Catalin Cazacu a recunoscut in direct in emisiunea Teo Show relatia pe care o are cu frumoasa prezentatoare TV. Mai mult, cei doi au fost mereu buni prieteni si de aici pana la o adevarata poveste de iubire n-a mai fost decat un pas. "Noi suntem prieteni din 2018, am petrecut enorm de mult timp impreuna in toti anii astia."

Citeste si: Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities, acuzata pe Instagram ca ar fi intretinut relatii intime la TV. Raspunsul naucitor dat de noua concurenta

Catalin Cazacu, pregatit sa se insoare. Cine este cea care l-a convins sa renunte la burlacie

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

In timp ce Cazacu incepuse sa povesteasca despre noua lui relatie, pe fundal rulau imagini video cu cei doi indragostiti. Sportivul a recunoscut ca nu stia de acest filmulet in care cei doi sunt surprinsi sarutandu-se de mama focului in plina strada: "In cazul nostru si eu si ea eram singuri.

Pupicul asta sincer dateaza de putin timp pentru ca de abia acum ni s-a potrivit. Am ajuns sa petrecem foarte mult timp impreuna. Asta e poate prima chestie negandita care sper sa mearga bine. Ca sunt prost, da, stie. E dintre putinii oameni care stie cat de...Ce sa fie de comentat la imaginile astea? Ea a zis ca sa ne ajute Dumnezeu sa fim impreuna, sa ne casatorim, sa facem copii si sa imbatranim.
Asa plecam la drum. Ce sa mai zic. Pot sa spun ca sunt neasumat dupa imaginile astea? Eu o iubesc de foarte mult timp in secret. Mi-a placut foarte mult de Ramona Olaru. Ma lauda mai putin. Frumos nu sunt. Se intampla, nu stiu."

Catalin Cazacu, planuri de casatorie si copii

Ramono, am primit binecuvantarea.

A venit avalansa peste noi in dimineata asta. Stie ca am venit la tine, Teo. E un lucru nou pentru mine. Eu o iau si maine, dar nu ma ia ea. Nu stiu ce sa zic, am inteles ca odata cu trecerea timpului, te comporti diferit. La nunta mea, am zis ca ma distrez. Lucram la doua televiziuni diferite si e greu sa plecam undeva acum. Saptamana viitoare eu plec in Grecia, pe barca.
Mi-as fi dorit sa vina cu mine. Am calcat in strachini pana la varsta asta incat nu mai am strachini. Mi-a ajuns. E foarte misto ce se intampla acum.