Cazare in apartamentele cu regim hotelier din Bucuresti

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 mar 2018, 10:35

In Romania, turismul a capatat o dezvoltare considerabila, iar capitala Bucuresti reprezinta una dintre locatiile favorite pentru foarte multe persoane. Problema cea mai importanta pentru drumeti este aceea de a gasi optiunea perfecta de cazare.

Preturile excesiv de mari aduse de unitatile hoteliere raportate deseori la calitatea serviciilor oferite reprezinta un mare dezavantaj finaciar pentru cei care sunt in cautare de o scurta sedere in zona. Astfel ca  multe persoane au inceput sa isi manifeste interesul fata de un nou concept asupra cazarii ce se aplica tot mai des si la noi in tara, respectiv apartamentele cu regim hotelier.

Spatiu si timp suficient

Este binecunoscut faptul ca o camera de hotel are o suprafata destul de mica si creeaza o atmosfera claustrofoba uneori. Depozitarea lucrurilor personale este imposibila in totalitate, iar spatiul personal este destul de redus. Avantajul unui apartament cu regim hotelier este unul foarte insemnat in acest sens. Avand doua sau mai multe camere, inclusiv, propria bucatarie, compartimentarea lucrurilor devine mult mai simpla, iar existenta unui spatiu mai intins creeaza un mediu mai placut si reda atmosfera de acasa.

Dotarea cu utilitatile corespunzatoare iti permite o alta gestionare a timpului. Nu va trebui sa respecti orele fixe pentru a lua masa sau sa desfasori anumite activitati ce tin de hotelul sau pensiunea in care esti cazat. Toate acestea le poti face conform alegerilor si asteptarilor tale.

Acel confort precum cel al propriei locuinte privind spatiul si activitatile ce le poti desfasura marcheaza principalul factor care determina foarte multe persoane sa se orienteze catre o cazare regim hotelier Bucuresti.

Intimitate si siguranta

Faptul ca nu te va deranja nimeni pe parcursul sederii tale in apartament este un lucru foarte important. Sunt multe persoane care isi doresc sa nu simta faptul ca ar fi cazati in alta parte, vor sa simta ca se pot desfasura precum o faceau acasa, fara grija ca ar putea fi perturbati. Acest lucru, marcheaza si un grad mai mare de siguranta. Practic, efectul unei astfel de cazari este acela ca iti inchiriezi o intreaga locuinta, doar ca la un pret extrem de rezonabil.

Prilejul de a locui cu mai multe persoane

De regula, s-ar putea considera ca acest tip de locuinta reprezinta o optiune pentru o familie, insa nu este doar asa. A decide sa se cazeze la un apartament cu regim hotelier este o decizie care poate apartine unui grup de prieteni, colegi sau a doua familii. Sa petreci cateva zile cu alte persoane in aceeasi locuinta este o experienta foarte frumoasa. Poti avea ocazia sa le cunosti mai bine, de asemenea, te poti cunoaste chiar pe tine si poti sa desfasori numeroase activitati interactive.

Design-ul diferit

O camera de hotel are, de obicei, acelasi specific, o structura anume si un design tipic, in timp ce in astfel de apartamente gasesti diversificare. Se opteaza pentru un decor mai colorat sau chiar artistic, iar prezenta mai variata a pieselor de mobilier infatiseaza o alta imagine, mult mai primitoare.

Posibilitatea cunoasterii orasului

Poti petrece mai mult timp in calitate de locuitor al zonei. Va trebui sa te orientezi catre diverse restaurante pentru a lua masa daca nu o gatesti chiar in apartament si vei avea prilejul de a trai intr-un mod mult mai autentic acele zile in sensul ca destinatia nu iti va oferi acel efect comercial pe care il simti atunci cand tot ceea ce tu ai nevoie gasesti disponibil in complexul hotelier unde esti cazat.

Avantajele aduse de alegerea unui apartament sau a unei garsoniere in regim hotelier sunt, in mod cert, extrem de numeroase.  In special pentru cei care au de calatorit destul de des, cu siguranta, camerele de hotel au devenit destul de monotone si creeaza sentimentul de distantare fata de casa. Faptul ca te poti manifesta asa cum o faci la tine acasa pe parcursul unei sederi, fie ca este de lunga sau de scurta durata, ofera calatoriei tale un caracter mai distractiv.

De ce sa optezi pentru apartamente-regimhotelier.ro?

Aceasta agentie ofera cazare in diverse apartamente situate in Bucuresti pentru orice durata. Apartamentele disponibile pe apartamente-regimhotelier.ro asigura un grad ridicat de confort prin faptul ca utilitatile sunt foarte bine compartimentate, ideale de a fi folosite conform tuturor nevoilor. Luxul din camere este nelipsit, suficient cat sa iti asigure maximul de comoditate. Locatia apartamentelor este una destul de apreciata, iar raportul calitate-pret este foarte profitabil.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.