Cazi, amenintari aprige la adresa lui Comanici! "Vezi ca dau din casa!" Nu ratati o noua editie incendiara Puterea dragostei, marcata de multe tensiuni, sambata, 27 martie, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mar 2021, 19:00
Cazi si Comanici de la puterea dragostei Foto(5)
Cazi si Comanici ajung din nou la cutite!

Cazi ii cere socoteala lui Comanici si il avertizeaza ca va face dezvaluiri despre el! Aflati cum va reactiona Comanici si ce se va intampla in casa Puterea dragostei!

Dupa multe zile extrem de tensionate in casa Puterea dragostei, saptamana pare ca se incheie in aceeasi atmosfera ostila generata de certuri, jigniri, invidii, gelozii iscate intre concurenti. Nici macar vizit surpriza a Simonei Braboveanu si a fratelui ei nu a readus armonia in casa iubirii, ci dimpotriva, dupa plecarea acestora concurentii au readus in discutie tot felul de neintelegeri vechi si au redeschis certuri aprige.

Comanici amenintat de Cazi! "Vezi ca dau din casa!"

Dupa ce in editia de vineri, in casa Puterea dragostei au avut loc multe discutii aprinse intre concurenti si mai mult decat atat, Radu a sarit sa-l bata pe Alex Stoica, dupa ce acesta din urma s-a apropiat prea mult de Seya. Lucrurile au degenerat atat de mult incat cativa oameni din staff-ul tehnic al emisiunii au sarit sa ii desparta pe cei doi rivali.

In editia de sambata, 27 martie, a emisiunii Puterea dragostei, lucrurile nu se linistesc in casa iubirii, ci dimpotriva, izbucnesc noi conflicte, atat intre fete, cat si in casa baietilor.

Acolo unde Cazi va avea un exces de furie asupra lui Comanici, iar mai tarziu, Andrei va sari sa-l bata pe Marinescu.

Seria tensiunilor este deschisa de Seya, care spune raspicat in fata tuturor ca niciunul din casa nu este hotarat in ceea ce priveste formarea unei relatii serioase. Asta dupa ce tanara este acuzata ca se preface si ca nu este deloc hotarata in a se apropia de Radu sau de Alex Stoica.

"Niciunul din casa asta nu este hotarat! Asa ca nu puteti sa-mi spuneti mie ca nu sunt eu hotarata! Cum sunteti voi nehotarati asa sunt si eu!", spune Seya.

Intre timp, in casa baietilor se reaprinde cearta intre Radu si Alex Stoica, eternii rivali, care se lupta se pare pentru inima frumoasei Seya. Cei doi ajung din nou la jignii grave si chiar la un pas de o noua altercatie.

Pe de alta parte, Cazi are si el o cadere nervoasa si enervat la culme de afirmatiile lui Comanici, incepe sa il ameninte ca va da mai mult din casa in ceea ce il priveste si nu ii va face deloc bine ce va urma.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu ma mai critica! Cine esti sa umbli pe aici printre noi? Ca tu le stii pe toate! Vezi ca dau din casa!", spune Cazi furios.

O alta situatie tensionata este declansata de Andrei, care isi manifesta gelozia fata de Aya, atunci cand aceasta se reapropie de Marinescu, cel despre care spune cu ceva vreme in urma ca l-a placut enorm si ca si-a dorit sa formeze un cuplu cu el.

Astfel, Andrei ii interzice radical Ayei sa mai stea in preajma lui Marinescu.

Pe de alta parte, Marinescu este si el deranjat de atitudinea lui Andrei si riposteaza. Lucrurile vor scapa de sub control si cei doi rivali ajung la un pas de a se lua la bataie.
Aflati ce se va intampla in cuplu Andrei-Aya, dar si cum va reactiona Comanici, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, sambata, 27 martie, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Sar scantei in casa Puterea dragostei! Radu explodeaza de gelozie si sare sa-l bata pe Alex Stoica!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 26 martie 2021- A doua parte- VIDEO. Radu sare la bătaie!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.