Cazul Caracal. O singură imagine dă tot peste cap. Fotografia BOMBĂ cu Alexandra și Luiza

Autor: E.T.

Cazul Caracal. O singură imagine dă tot peste cap. Fotografia BOMBĂ cu Alexandra și Luiza

În mediul virtual circulă o fotografie care lasă impresia că Luiza și Alexandra, cele două victime de la Caracal, s-ar fi cunoscut, scrie evz.ro. Pe internet există o pagină numită „Uniți pentru Alexandra și Luiza” unde apare  fotografie a Alexandrei Măceșanu, alături de care se află o tânără care seamănă izbitor cu Luiza Melencu.

Citeste si: Vine POTOPUL! Nu scăpam de urgia naturii! Cod GALBEN de ploi torenţiale şi furtuni în 16 judeţe. Unde se răcește vremea drastic--- HARTA

Dar, până în prezent, această ipotetică identificare este doar o presupunere: în această fază a anchetei nu există informații din care să reiasă că victimele lui Gheorghe Dincă se cunoșteau.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.