Cazul care A CUTREMURAT LUMEA! Si-a UCIS propria mama, i-a CIOPARTIT cadavrul si a postat pozele pe INTERNET, laudandu-se cu ceea ce a facut FOTO SOCANT

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 10:30

Un tata si un fiu care isi plimbau cainele aveau sa faca o descoperire care cu siguranta ii va marca toata viata.

Mergand in apropierea unui parc, cei doi au dat peste 2 saci negri destul de voluminosi. Crezand ca sunt plini cu carti au incercat sa vada exact ce este inauntru.

Au gasit insa ceva terifiant: mainile si picioarele unui cadavru uman. Cei doi au chemat imediat politia la fata locului. In scurt timp autoritatile au descoperit ca fragmentele apartineau unei femei in varsta de 45 de ani, mama a trei copii.


Aceasta a fost ucisa cu bestialitate de unul dintre baietii ei, in varsta de 23 de ani, care si-a recunoscut in cele din urma fapta.

El a declarat cu seninatate ca a portionat-o pe cea care i-a dat viata in cada. Mai intai a scurs sangele, dupa care i-a sectionat cadavrul in mai multe bucati pe care le-a pus in saci negri. Ulterior acestia au fost transportati in apropierea parcului in care au fost gasiti.


Pentru ca tabloul sa fie complet, politistii au descoperit ca imediat dupa oribila fapta tanarul psihopat s-a pozat tinand capul mamei sale in mana ca pe un trofeu, dupa care a poostat fotografia pe internet.

In urma unei perchezitii la locuinta lui au fost gasite mai multe cutite uriase, doua drujbe si mai multe seturi de manusi. Tanarul a fost retinut si rica inchisoarea pe viata pentru fapta lui.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard06-959e320dfe9509705c9c9cb2eb85e270.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard07-ff623f924b6915b98ebf1dcd5d2c15b1.jpg

 

Taguri: