Cazul care a ingrozit Europa! Un roman si-a ucis sotia insarcinata si cei doi copii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

Forte impresionante de politie il cauta pe romanul care a ingrozit Europa! Barbatul si-ar fi ucis sotia insarcinata si cei doi copii mici, dupa care a disparut fara urma.

Politia din doua tari il cauta si-n gaura de sarpe pe romanul care a ajuns subiectul numarul 1 de discutie in reportajele de stiri din Franta: Sebastian Balan, in varsta de 38 de ani, e suspectat ca ar fi comis o crima terifianta.

Si-ar fi ucis, spun anchetatorii, sotia insarcinata in sapte luni si cei doi baieti- unul de un an si jumatate, celalalt de 5 ani.

Cel care i-a descoperit este chiar ruda cu barbatul.

Cele trei trupuri fara viata au fost descoperite de cumnatul barbatului. Cand a vazut ca usa e incuiata, omul a intrat pe fereastra si a ramas incremenit: copiii zaceau pe pat, iar mama lor gravida pe podea. Desi francezii au mobilizat forte impresionante de politie, capul familiei si principalul suspect e de negasit. In urma cu doar cateva luni, de ziua unuia dintre copii, barbatul poza in sot si tata iubitor.


Crima care socheaza acum Parisul are multe necunoscute: in ochii vecinilor, romanii care se mutasera acolo in urma doi ani formau o familie fericita. Nimeni nu intelege cum, dupa 15 ani de casatorie, el ar fi fost in stare sa-si distruga familia pentru care trudea zilnic pe-un santier din apropiere.

De cand au primit cumplita veste, apropiatii familiei au ramas muti: neputinciosi si furiosi, isi striga indignarea chiar pe contul de socializare al femeii ucise.


In timp ce familia femeii a plecat spre Paris pentru a-i aduce pe cei dragi acasa, in sicrie, politisti din Romania si Franta il cauta pe cel banuit de oroare. Daca va fi gasit, risca ani multi de inchisoare.
##VIDEO117966##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei