Cazul detinutului disparut intre Instanta, Penitenciar si Politie, in editia de sambata a emisiunii “Asta-i Romania”!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:43

Mihai Ghita dezvaluie in aceasta saptamana in emisiunea “Asta-i Romania” de sambata, 11 ianuarie, de la ora 19.45, la Kanal D, cazul socant al unui detinut condamnat la 20 de ani de puscarie pentru omor calificat disparut in “triunghiul crepuscular” dintre Instanta-Penitenciar-Politie.

Dupa o altercatie, un hunedorean este condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru omor calificat. Imediat dupa decizie, familia afla ca a fost luat de Politie si se afla incarcerat in Penitenciarul Aiud. Stupoare! La aproape un an si jumatate de atunci, echipa emisiunii “Asta-I Romania” afla ca barbatul nu este incarcerat in Penitenciarul Aiud, iar autoritatile nu s-au intrebat nici macar o data unde este. Statul pare sa fi pierdut condamnatul printre degete in drumul de la Instanta la Penitenciar.

“Acest om este pierdut undeva! Nimeni nu mai stie nimic despre el. Nici Instanta, nici Penitenciarul, nici Politia, nici familia”, a spus jurnalistul Stefan Stroe, cel care s-a ocupat de acest caz. Detalii despre acest caz, dar si o terorie despre soarta detinutului pierdut intre Instanta si Penitenciar, aflati sambata seara, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu ratati o noua editie “Asta-I Romania”, prezentata de Mihai Ghita, sambata, 11 ianuarie, de la ora 19.45,

la Kanal D.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.