Cazul zborului MH370: IMAGINI cu avionul disparut

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:21

In timp ce cautarile avionului apartinand companiei Malaysia Airlines, disparut pe 8 martie, se intensifica, CNN a realizat un material in care publica mai multe fotografii cu aeronava care este cunoscuta sub numele de "zborul MH370."

Potrivit CNN, dupa disparitia aeronavei, istoricul Michael Raisch a inceput sa caute pe Internet fotografii cu Boeing-ul 777 si a gasit numeroase instantanee postate de persoane care in timpul calatoriilor lor pe calea aerului au surprins imagini cu avionul companiei Malaysia Airlines peste tot in lume.


Michael Raisch a realizat chiar un site dedicat aeronavei 9M-MRO cu imagini surprinse in ultimii ani de catre pasionatii de astfel de fotografii, precum si povestile lor despre momentul in care au reusit sa surprinda ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari mistere din istoria aviatiei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Din 2004 pana cu cateva saptamani inainte de incident, aceste fotografii marcheaza o decada de servicii. Fotografiile vor sa fie un omagiu adus acestui avion.", scrie Michael Raisch pe pagina web.( sursa Mediafax)